Con salsiccia - az isteni kolbászos tészta

Con salsiccia

Olasz kolbászos tészta. Ki kell próbálnotok!

A „szalsziccsa” ugye az olaszok válasza a sütnivaló kolbászunkra, csak ők 3 kg húshoz nem 3 fej, hanem csak 3 gerezd fokhagymát használnak, plusz egy fél pohár fehérbort, sót és borsot – kész a kolbász. Javaslom kipróbálni, isteni.

Elkészítés:

Na ezt a jó kis kolbászt (vagy ha az nincs, akkor a hentestől hozott sütnivalót) kivesszük a beléből, szétmorzsoljuk, egy serpenyőbe eresztjük, és amikor kezd pirulni, a számunkra megfelelő állag eléréséhez szükséges mennyiségű tejszínnel felöntjük. Bele a kész spaghettit vagy bármilyen más frissen kifőzött tésztát, és talán egy fél mokkás kanál Calabriai csípőst!

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Ezek működéséről bővebben itt olvashatsz.