Rólunk, vagyis mi is az a Culinarium
Tuscany

Rólunk

Rólunk - avagy mi is az a Culinarium24

Egy 2014-es baráti nyaralásból alakult ki a Culinarium, Olaszország vezető magyar nyelvű gasztrokalandor csapata. Kis 10-14-fős csoportokban járunk sajtot- vagy pestot készíteni, sonkát érlelni, halászhálókat üríteni vagy olívákat szedni. Mindemellett rengeteget főzünk itt együtt a konyhánkban, Viareggioban a toszkán tengerparton, vagyis mind azt csináljuk amit az ember az olasz étellel itallal összefüggésben elképzel (és egy kicsit többet is).

Magyarországon a TV-ben is két évadnyi sorozatot is csináltak velünk, amelyben be tudtuk mutatni a kis világunkat.

2018-ban utaztunk először Thaiföldre ahol azóta minden télen a thai konyha iránt érdeklődőknek nyújtunk (szerintük) felejthetetlen élményeket.

2020-ban a világon végigsöprő COVID járvány erősen oldalba kapta tevékenységünket, de arra gondoltunk, hogy sokan vannak akik hiányolják a toszkán vagy az olasz illatokat, ízeket. Így született meg a Culinarium24, amely a nap minden órájában rendelkezésre áll. Egyre bővül a kínálatunk, hisz itt is az a célunk, hogy a legjobb magyar nyelvű (olasz) ital- és élelmiszerszállító legyünk. Igyekeztünk elsősorban azokat a termékeket felrakni, amelyeket mi is használunk, megmutatva, hogy a jó minőség nem kell mindig drága legyen. E mellé persze az olasz konyha klasszikusai sem hiányozhatnak, amelyeket a családunk, a gyerekeink szívesen esznek.

Jó böngészést és vásárlást kívánunk!

Viki & Mikael

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Ezek működéséről bővebben itt olvashatsz.