Gasztrotúrák
Tuscany

Gasztrotúrák külföldön

Tavaszi Napsütötte Illatos Ízek (8 nap)
Toszkána, Olaszország

Következő szabad időpont:
2022. máj. 27 - jún. 03.

A Culinarium "Napsütötte Illatos Ízek" túrája már a nyolcadik éve fut nagy sikerrel. A 8 nap alatt egy átfogó képet kapsz Toszkánáról, a konyhájáról és az itteni életről. Nagyokat főzünk, piacozunk, kirándulunk, és persze mindenhol eszünk iszunk. Gyertek és fedezzük fel együtt Toszkána kincseit! 

Toszkán Töltődés (4 napos)
Toszkána, Olaszország

Következő szabad időpont:
2022. jún. 26 - 29. - 2 szabad hely

Néha úgy érzed hogy a fejedre nőnek a hétköznapok? Néha kellene egy kis nyugalom, egy töltődés? Ne keress tovább! Neked találtuk ki ezt a túrát. Vasárnaptól Szerdáig, néhány nap csak, de garantált a nyugalom, a "Toszkán életérzés". 

Toszkán Töltődés (5 nap)
Toszkána, Olaszország

Következő szabad időpont:
2022. aug. 29 - szept. 02.

További időpontok:
  • 2022. szept. 19 - 23.

Néha úgy érzed hogy a fejedre nőnek a hétköznapok? Néha kellene egy kis nyugalom, egy töltődés? Ne keress tovább! Neked találtuk ki ezt a túrát. Hétfőtől péntekig, pár nap csak, de garantált a nyugalom, a "Toszkán életérzés". 

Velence - más szemekkel
Velence, Olaszország

Következő szabad időpont:
2022. szept. 07 - 11.

További időpontok:
  • 2022. okt. 12 - 16.

Velence - ahogyan még soha sem láttad!  

Velence közepében, egy saját, belső udvaros házban lesz a bázisunk. Innen kutatjuk fel Velence gasztronómiai érdekességeit. Látunk majd csendes kerteket, szőlősorokat, articsóka ültetvényeket, piacokat meg borászatokat. Kóstolgatunk, főzünk, tésztát sodrunk és tanulunk, de főleg jó társaságban nevetünk, beszélgetünk, és jól érezzük magunkat. Az egyik napon pedig vonattal Bassano del Grappaba látogatunk, ahol a két világhírű Grappa készítőt, Polit és Nardinit látogatjuk meg.

Ez csodálatos 5 nap lesz, tele élménnyel. Tarts velünk! 

Bortúra - Chianti és Bolgheri
Toszkána, Olaszország

Következő szabad időpont:
2022. szept. 26 - 30.

Ez a Culinarium Toszkán bortúrája. Chianti és Bogheri a két célpontunk, amely mellé két helyi borászatot is berakunk. 5 nap, 6 borászat, 6 kóstolás plusz kultúra közös főzések, és lelki kikapcsolódás a többszáz éves kőházunkban, időjárástól függően vagy a napsütötte teraszokon, vagy a kandalló előtt. 

Őszi Szarvasgomba túra
Toszkána, Olaszország

Következő szabad időpont:
2022. okt. 24 - 28.

További időpontok:
  • 2022. okt. 31 - nov. 04.

Az ősz a szarvasgomba ideje. Ezen a túrán kutyákkal vadászunk a drága gombákra, az őszi tájban sétálunk, nemes borokat kóstolunk, a kandalló ropogását hallgatjuk, de mindenek előtt jókat főzünk együtt abból amit a  toszkán konyha erre az időszakra kínál. Vaddisznó lesz, vargánya gomba, gesztenye, és minden amit a piacon vagy az erdőben össze tudunk szedni.. 

Singapore - Penang - Bangkok körút
Bangkok – Saigon – Singapore

Következő szabad időpont:
2023. febr. 01 - 12.

Ez az új ázsiai gasztrotúránk. 12 nap alatt 3 ország jellegzetes konyháját, és kultúráját fedezzük fel kis csoportban (max 10 fő)  Már Budapestről együtt indulunk Mikael vezetésével Szingapúrba, ahol 4 napot vagyunk; onnan együtt Penangba repülünk egy szintén 3-napos tartózkodásra, majd utolsó állomásként Bangkokba repülünk. Mind a 3 helyen 5*-os szállodákban szállunk meg, és jegyzett bárokat, vendéglőket látogatunk. Lesz főzőiskola, ahol tanulunk, lesz építészet, kultúra, csodálatos természet, és persze streetfood a köbön. Mikael sztorijai pluszként :-) 

Szicília Gasztrotúra
Szicília, Olaszország

Következő szabad időpont:
2023. ápr. 01 - 08. - 4 szabad hely

Szicília "Olaszország a köbön", hangosabban beszélnek, több a Vespa, több ruha lóg száradni, zamatosabbak az ízek, és jobban perzsel a nap. Gyertek Mikaellel, kis csoportban. Lesz tonhal, szardinia, sőt tengerisün is! 

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Ezek működéséről bővebben itt olvashatsz.