Gasztrotúrák
Tuscany

Gasztrotúrák külföldön

Singapore - Penang - Bangkok körút
Singapore - Malaysia - Thaiföld

Következő szabad időpont:
2023. febr. 09 - 20.

Ez az új ázsiai gasztrotúránk. 12 nap alatt 3 ország jellegzetes konyháját, és kultúráját fedezzük fel kis csoportban (max 12 fő)  Szingapúrban találkozunk, , ahol az első 4 napot töltjük; onnan együtt Penangba repülünk egy 3-napos malájziai tartózkodásra, majd onnan közösen utolsó állomásunkként Thaiföldre, Bangkokba repülünk. Mind a 3 helyen csodás szállodákban szállunk meg, és jegyzett bárokat, vendéglőket látogatunk. Lesz főzőiskola, ahol tanulunk, lesz építészet, kultúra, csodálatos természet, és persze streetfood a köbön. Mikael sztorijai pluszként :-) 

Thaiföldi Élményutazás
Thaiföld

Következő szabad időpont:
2023. febr. 27 - márc. 07.

2023ban immár tizedik alkalommal térek vissza Thaiföldre – az első utam oda hátizsákkal volt, 1997-ben. Ezúttal is egy kis elszánt hedonista csoportot vinnék magammal, aki kíváncsi az igazi Thai kultúrára, vidékre, strandokra, és persze a világhírű Thai konyhára. Velem ezt úgymond „első kézből” fogod felfedezni. Ha még nem tudod mit szeretnél ajándékozni karácsonyra, akkor ajándékozz Szeretteidnek és persze magadnak is egy igazán különleges és felejthetetlen élményt! Tarts velem!

Madrid - Marrakech
Spanyolország - Marokkó

Következő szabad időpont:
2023. márc. 17 - 23.

2023 ÚJ CÉLPONT EGY CSAPÁSSAL

2023 tavaszán, amikor nálunk még sötétszürke és hideg a táj, ellátogatunk Spanyolországba és Marokkóba, ahol a kulináris világ két kiemelkedő gyöngyszemét, Madridot és Marrakecht látogatjujk meg. Legyen Tapas, Pata Negra sonka, Boqadillos, Pan Tumaca, de jöjjön a rengeteg couscous, keleti fűszer, hummus, menta tea is, plusz minden ami belefér, minden színes, illatos orientális - jövünk! Tarts te is velünk!

Szicília Gasztrotúra
Szicília, Olaszország

Következő szabad időpont:
2023. ápr. 01 - 08.

További időpontok:
  • 2023. ápr. 08 - 15.

Szicília "Olaszország a köbön": hangosabban beszélnek, több a Vespa, több ruha lóg az utca felett száradni, zamatosabbak az ízek, és jobban perzsel a nap. Gyertek velem kis, 8 fős csoportban, és fedezzük fel a sziget kulináris és kulturális kincseit! Lesz tonhal, szardínia, sőt tengeri sün is (annak aki bevállalja)! 

NEW YORK
New York, USA

Következő szabad időpont:
2023. máj. 04 - 10.

Nekem ez a világ legjobb városa! Sehol sincs a földön még egy ilyen hely, ahol minden lépésnél érzed hogy valahogyan világ közepében állsz. Nyelvek, emberek, színek, illatok, ízek...steak, pastrami, cheesecake, Hot Dog, Subway, Wall Street, Empire State, MoMa, Broadway - minden benne lesz! Ne hagyd ki!

Toszkánai Pihenés
Toszkána, Olaszország

Következő szabad időpont:
2023. máj. 16 - 20.

További időpontok:
  • 2023. szept. 05 - 09.

Néha úgy érzed hogy a fejedre nőnek a hétköznapok? Néha kellene egy kis nyugalom, valahogy egy "reset" gomb megnyomása? Ne keress tovább! Neked találtam ki ezt az utat. Csak pár nap az egész, de garantált a nyugalom, a lassulás, a toszkánai életérzés - a dolce far niente.. 

Tavaszi Nagy Gasztrokaland
Toszkána, Olaszország

Következő szabad időpont:
2023. jún. 03 - 10.

A "Tavaszi Nagy Gasztrokaland" már a nyolcadik éve fut nagy sikerrel. A 8 nap alatt egy átfogó képet kapsz Toszkánáról, a konyhájáról és az itteni életről. Nagyokat főzünk, piacozunk, kirándulunk, és persze mindenhol eszünk iszunk. Gyertek és fedezzük fel együtt Toszkána kincseit! 

Őszi Szarvasgomba túra
Toszkána, Olaszország

Következő szabad időpont:
2023. okt. 17 - 21.

Az ősz a szarvasgomba ideje. Ezen a túrán kutyákkal vadászunk a drága gombákra, az őszi tájban sétálunk, nemes borokat kóstolunk, a kandalló ropogását hallgatjuk, de mindenek előtt jókat főzünk együtt abból amit a  toszkán konyha erre az időszakra kínál. Vaddisznó lesz, vargánya gomba, gesztenye, és minden amit a piacon vagy az erdőben össze tudunk szedni.. 

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Ezek működéséről bővebben itt olvashatsz.