Culinarium Toszkánában
Tuscany

Culinarium Toszkánában

Culinarium gasztrotúrák Toszkánában


Toszkána a Culinarium szülőföldje. Itt kezdődött minden, itt tartottam 2014-ben az első gasztrokalandot. Itt vagyok otthon, az esti fényben lágyan hullámzó dombok, az oszlopokként sorakozó ciprusfák, az ezüstösen csillogó olajfa ligetek, és a rengeteg szőlősor között. Itt errefelé egyszerű az élet; lassú, barátságos, és befogadó, mint a kedves Nagymama háza. Itt minden ízt, minden illatot megismertem az évek folyamán és remélhetően sokat tovább is tudtam adni annak a több mint ezer vendégnek, aki az elmúlt nyolc évben itt volt nálam Toszkánban.

A Livornoi halpiacon barátként köszöntenek a kereskedők ugyanúgy, mint a Volterra melletti sajtműhely mesterei. A szarvasgomba vadász kutyái is megszoktak és nem zavartatják magukat amikor ott vagyok a vendégeimmel. Röviden, itt vagyok otthon, és itt érzem jól magamat. Ha ezt az érzést szeretnéd egy kalandokkal teli, de a léleknek megnyugtató környezetben átélni akkor gyere velem, és megmutatom neked Toszkánát, az én Toszkánámat.

2022-ben visszaköltöztem a tengerpartról, Viareggioból az „igazi” Toszkánába, ahol minden olyan mint a nagykönyvben. A zöld mezők, a ciprusok, és a dombok puha domborzatai.

A „Casa Delizia” Lajaticoban lett a Culinarium új bázisa; egy több száz éves kőház amelyet az intim kis létszámú Culinarium csoportok igényeihez alakítva újítottam fel két évig. Itt lesznek a Toszkánai programok, a szarvasgombás, vaddisznós, olívaszüretes programok kis intim max 8-fős társaságban, egy ötcsillagos környezetben.

Gyertek Toszkánába, hadd varázsoljon el benneteket is ez a vidék!
Weboldalunkon cookie-kat használunk. Ezek működéséről bővebben itt olvashatsz.