Gasztrotúrák
Tuscany

Pihenj a Culinariummal a gyönyörű Toszkánában, vagy gyere velünk egy csodálatos kulturális gasztroutazásra! Válassz programjainkból!

Culinarium Toszkánában

Toszkána a Culinarium bölcsője. Itt volt az első gasztrotúra 2014-ben, innen indult minden. Itt élek, itt ismerek ha nem is minden bokrot, de sok borászt, hentest, sajtmestert, halászt és olívatermelőt. Itt található a Culinarium bázisa, a 200 éves Casa Delizia egy kis szűk utcás falucskában magasan a lágyan hullámzó dombok felett. Gyere egy pár napra, egy hétre, érezd Toszkánát. Kiránduljunk, lássunk, érezzünk, főzzünk együtt, és együnk igyunk, mert mint ezen a földön mindenki tudja, a boldogság a gyomorban kezdődik!  

Culinarium gasztroutazások

Régóta szokásom, hogy a téli félévben amikor a toszkánai szőlődűlők és olívaligetek pihennek, messze, melegebb tájakra utazzak. Gyakran Ázsia vagy DélAmerika a célpont. 2017 óta felfedezni vágyó Culinariumosokat is magammal viszek ezekre az utakra. Kis elszánt csoportban utazunk, talán 8-10-12 ember aki nyitottan, kíváncsian közelít meg egy idegen kultúrát, egy idegen konyhát. Ez köt minket össze, a finom ételek, és a művészi koktélok iránti szeretet. Gyere te is velünk - legyél te is egy Gasztronauta! :-)

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Ezek működéséről bővebben itt olvashatsz.