Események
Tuscany

Culinarium események Budapesten

Főzőest - Sáfrányos Január

2022. jan. 28., 18:00

Ezen az estén négy fogást készítünk:
Előételünk érlelt bresaola lesz, amit lágy, sáfrányos krémsajttal bolondítunk,
utána sáfrányos-füstölt kardhalas bruschetta.
Majd nekiállunk gnocchit készíteni, amiket persze sáfrányos krémbe hempergetünk. Az i-re a pontot a krumpligombócokra reszelt narancshéj fogja megadni.
Fő ételünk a saltimbocca, a borjúszelet lesz, amit sáfránykrémmel locsolunk.
Az este desszertje az aranysárga creme Brulet, ami a passiógyümölccsel remekül passzol.

Főzőest - Sáfrányos Január

2022. jan. 29., 18:00

Ezen az estén négy fogást készítünk:
Előételünk érlelt bresaola lesz, amit lágy, sáfrányos krémsajttal bolondítunk,
utána sáfrányos-füstölt kardhalas bruschetta.
Majd nekiállunk gnocchit készíteni, amiket persze sáfrányos krémbe hempergetünk. Az i-re a pontot a krumpligombócokra reszelt narancshéj fogja megadni.
Fő ételünk a saltimbocca, a borjúszelet lesz, amit sáfránykrémmel locsolunk.
Az este desszertje az aranysárga creme Brulet, ami a passiógyümölccsel remekül passzol.

Olaszország Ízei - Észak Olaszország

2022. febr. 17., 18:00

„Olaszország ízei” a Culinariummal és Bálint Lacival, a Winelovers100 zsűrijének elnökével.
Ezen az estén Észak Olaszországba repítünk Titeket!
Hét kiváló tétel kerül a poharunkba, a régió legjobbjai, amiket Laci vezényletével ízlelünk, kóstolunk, na és persze minden bor mögött ott van egy történet, valami érdekesség, ami garantálja, hogy az este játszva, jó társaságban még némi tudás is ragad majd ránk erről a régióról.
Az este folyamán a bor-étel párosítás is nagy hangsúlyt kap, átbeszéljük, hogy mit, mivel és miért kombinálunk.
Garantáljuk, hogy nem fogtok sem éhesen, sem szomjasan hazamenni!
Gyertek, hozzátok a barátokat is, teljen igazán jó hangulatban ez az este!

Olaszország Ízei - Észak Olaszország

2022. febr. 18., 18:00

„Olaszország ízei” a Culinariummal és Bálint Lacival, a Winelovers100 zsűrijének elnökével.
Ezen az estén Észak Olaszországba repítünk Titeket!
Hét kiváló tétel kerül a poharunkba, a régió legjobbjai, amiket Laci vezényletével ízlelünk, kóstolunk, na és persze minden bor mögött ott van egy történet, valami érdekesség, ami garantálja, hogy az este játszva, jó társaságban még némi tudás is ragad majd ránk erről a régióról.
Az este folyamán a bor-étel párosítás is nagy hangsúlyt kap, átbeszéljük, hogy mit, mivel és miért kombinálunk.
Garantáljuk, hogy nem fogtok sem éhesen, sem szomjasan hazamenni!
Gyertek, hozzátok a barátokat is, teljen igazán jó hangulatban ez az este!

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Ezek működéséről bővebben itt olvashatsz.